« All Events

• This event has passed.

SME Opportunities Survey استبيان الشركات الصغيرة والمتوسطة

April 25 5:08 PM

King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) would like to survey companies in the category of small and medium-sized enterprises (SMEs) in the Kingdom of Saudi Arabia. The survey intends to understand and explore opportunities for SMEs to engage with academic institutes. As a leading research and science university, KAUST supports SMEs in various areas related to Research and Development, Innovation and Economic Development and Professional Development.

تتطلع جامعة الملك عبد الله للعلوم والتقنية (كاوست) إلى استقطاب عدد من الشركات الصغيرة والمتوسطة الحجم من المملكة العربية السعودية، بهدف توفير الدعم المناسب لها في مختلف المجالات المتعلقة بالبحث العلمي والتطوير والابتكار والتنمية الاقتصادية والتطوير المهني. وفي هذا السياق، قامت الجامعة بتصميم استبيان يساعد في فهم متطلبات الشركات الصغيرة والمتوسطة، والتعرف على آلية الدعم المطلوبة من المراكز والمعاهد الأكاديمية والجامعات البحثية والعلمية.

Date:
April 25